Ett vinnande koncept! Med denna växtinredning som bidrag utsågs vi som vinnare i Nordic Green´s tävling om årets växtinredningsföretag 2019. Nordic Green – skandinavisk branschorganisation för växtinredning och växtservice. 

Uppe på taket hos restaurang TAK vid Brunkebergstorg i Stockholm ligger cocktailbaren IMA. Med en av Stockholms bästa utsikter över staden med 360 graders vy hittar du den nya takbaren IMA som kronan på verket och en del av TAK med flera restauranger och barer med genomgående inspiration av japansk design, smak och stil.

Denna speciella lokal högst upp med massor av ljus men bara med enkelglas och lite värme ger både utmaningar och möjligheter. Vi har utgått från förutsättningen att det skall vara frostfritt och jobbat med ett växtmaterial som ska kunna trivas och utvecklas. Citrus, ormbunkar, blommande Camelia Bucidas buceras är några av växtslagen som vi använt. Utomhusdelen ska kompletteras med en stomme av barrväxter och härligt blommande vita Agapanthus under sommartiden. Entrén nere vid gatan har olika typer av växter som varieras efter årstiderna.

Frågor?

Intresserad av något liknande?

Kontakta oss gärna så hittar vi tillsammans en lösning för just dina behov.