Förbättrad inomhusmiljö på naturlig väg

Vi brinner för vårt arbete med att skapa en bättre arbetsmiljö och stadsmiljö på det mest naturliga sätt man kan tänka sig – med hjälp av vackra växter. Vi har genom innovativ växtanpassad produktutveckling uppbackad av forskning tagit fram en serie växtväggssystem. Våra system passar såväl för inom- som utomhusbruk. Resultatet efter många års erfarenhet av oss installerade växtväggsystem har nu resulterat i den nya aktiva växtväggen. Vi vill noga poängtera att vi inte låtit oss göra avkall på det estetiska uttrycket som vi alltid satt högt värde på.

Utöver att tillhandahålla växtväggar hjälper vi också många företag med växtservice samt kontorsväxter och annan växtinredning.

Vertical Plants System är ett Norrköpingsbaserat växtinredningsföretag som ligger i bräschen med utveckling och teknisk användning av växtväggar. Vi erbjuder växtväggar och växtinredning till företag, gallerior och offentliga platser i hela Sverige men siktar nu även ut mot övriga Europa. Låt oss hjälpa ert företag att grönska!